Zaterdag 2 juni a.s. is het zover, dan organiseren wij voor onze klanten de eerste MAK Rally! Tijdens dit evenement rijden we door prachtige landschappen en zijn er verschillende opdrachten en instructies om uit te voeren. Dus het belooft een spannende rally te worden!

Wat heeft u nodig om mee te doen?

Voor een rally is uiteraard een auto nodig. En tijdens de MAK rally kunt u meerijden met uw eigen auto! Een klassieker, een cabrio, een sportwagen of een youngtimer: It’s up to you!

Iemand meenemen naar de rally is wel zo gezellig en ook belangrijk. Eén persoon is coureur en de andere persoon is navigator. Samen beleeft u een dag vol rijplezier; een gezonde combinatie van competitie en samenwerking, want tijdens de rally zijn er namelijk verschillende opdrachten om uit te voeren!

Hoe ziet de dag eruit?

De dag start in de ochtend met een kopje koffie, waarna het startschot klinkt voor de rally. Na het eerste deel van de rally is er een geheel verzorgde lunch op een uitnodigende locatie. Na het tweede deel van de rally zullen we eindigen op een bijzondere eindlocatie. Onder het genot van hapje en een drankje sluiten we de dag af en worden de prijzen uitgereikt aan de winnaars.

Deelnemen aan de MAK Rally First Edition?

Wij kijken enorm uit naar de MAK Rally First Edition. Wilt u deelnemen aan de rally? Aarzel dan niet te lang want er kunnen maximaal 60 auto’s deelnemen en inschrijven kan tot 15 mei a.s. De kosten voor de rally bedragen € 125,- inclusief BTW per auto (2 deelnemers per auto). Na uw aanmelding krijgt u zo spoedig mogelijk een bevestiging wanneer u definitief bent ingeschreven.

Meld u direct aan via onderstaande button!