Het automerk Mercedes Benz is aan het begin van de twintigste eeuw ontstaan uit een fusie tussen de bedrijven Daimler en Benz. Het Duitse automerk staat sinds jaar en dag bekend om het feit dat het luxe, kwaliteit, innovatie en uitstekende rijeigenschappen weet te combineren. Naast personenwagens, produceert Mercedes ook autobussen, bedrijfswagens en zelfs vliegtuigen. Wat personenauto’s betreft zijn de auto’s uit de C-Klasse en E-Klasse de meest populaire modellen bij Mercedes. Maar ook de compacte A-Klasse en de terreinwagens van Mercedes zijn geliefd onder een breed publiek.

Tweedehands Mercedes kopen

MAK Auto is de specialist in luxe uitgevoerde jonge Duitse occasions. Denk hierbij aan Audi S-Line, BMW High Executive al dan niet met M-Sportpakket, Mercedes AMG en Volkswagen Highline. Doordat wij beschikken over exclusieve inkoopkanalen in binnen- en buitenland, kunnen wij u luxe, rijk uitgeruste Mercedes occasions bovendien voor een prijs aanbieden die al gauw een stuk lager ligt dan de nieuwprijs van de betreffende auto’s. Op deze manier kunt u de luxe en het rijplezier van een nieuwe Mercedes ervaren voor een fractie van de prijs. Onze verkoopadviseurs kunnen u bovendien uitstekend begeleiden bij de aankoop van een van onze occasions en samen met u de auto uitzoeken die het best bij uw wensen past.

Nieuwe Mercedes kopen

Een nieuwe Mercedes kopen is al gauw een emotionele gebeurtenis. U wilt tenslotte een auto aanschaffen waar u vele jaren van zult genieten. De adviseurs van MAK Auto kunnen u bij dit proces begeleiden. Zij weten als geen ander wat er mogelijk is bij Mercedes en welk model en uitvoering geschikt is voor uw doeleinden. Ook op het gebied van styling en opties kunnen zij u precies uitleggen wat er mogelijk is en wat het effect is van de verschillende keuzes. Bij MAK Auto gaat u niet weg voordat u de perfecte nieuwe Mercedes heeft samengesteld. Wij bestellen uw nieuwe auto vervolgens voor u bij Mercedes en leveren deze in showroomstaat aan u af. Wij garanderen dat u van het kopen van een nieuwe Mercedes bij MAK Auto geen spijt zult krijgen!