MAK Auto is een autobedrijf in Groot-Ammers met een gevestigde naam. Dagelijks verwelkomen wij mensen uit alle hoeken van het land in onze showroom. Wij staan namelijk bekend om onze passie voor auto’s die net even wat extra’s hebben. In 2014 mochten wij als kroon op ons werk zelfs de titel ‘BOVAG Autobedrijf van het Jaar’ in ontvangst nemen! In onze showroom vindt u stralende jonge occasions, die vrijwel altijd in nieuwstaat verkeren. Zo beschikken ze over een lage kilometerstand en zijn rijk uitgerust. Wanneer u bij ons een occasion koopt, zal het voelen alsof u in een compleet nieuwe auto rijd!

Betrouwbaar autobedrijf Groot-Ammers

Om de kwaliteit en betrouwbaarheid van occasions te waarborgen, hebben wij ons voornamelijk toegespitst op occasions van de Duitse merken Audi, BMW, Mercedes en Volkswagen. Toch zult u af en toe ook kwaliteitsauto’s van andere merken in ons aanbod tegenkomen.

Occasions Groot-Ammers

Onze occasions zijn van bijzonder hoge kwaliteit, en dat ziet u terug! De bolides in onze showroom in Groot-Ammers blinken u tegemoet. Onze verkoopadviseurs Sijmen Muilwijk en de broers Bas- en Chris de Vos kunnen u precies uitleggen wat onze occasions zo bijzonder maakt. Welke auto u ook kiest, al onze occasions verkeren in uitstekende technische staat en zijn voorzien van een goed gedocumenteerde onderhoudshistorie. Dit betekent jarenlang plezier van uw nieuwe occasion. Naast occasions kunt u bij MAK Auto & Techniek eveneens terecht voor de aanschaf van een compleet nieuwe auto. Bovendien bieden wij u vanzelfsprekend ook de mogelijkheid tot lease of financiering en is het tevens mogelijk om uw huidige auto bij ons in te ruilen. Een vrijblijvend inruilvoorstel doet u gemakkelijk online via onze website.

Garage Groot-Ammers

Ook wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare garage in Groot-Ammers voor het onderhoud van uw auto, bent u bij MAK Auto aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over een ruime werkplaats met hightech apparatuur, waar we dagelijks onderhoud en reparaties aan auto’s van alle mogelijke merken en modellen uitvoeren. Aangezien we zijn aangesloten bij de onafhankelijke garageformule ‘Bosch Car Service’, zijn onze monteurs op het hoogste niveau opgeleid en op de hoogte van de laatste technieken. Zo kunt bij ons onder meer terecht voor APK, onderhoud, diagnose, reparatie, schadeherstel en inbouw van accessoires. Een afspraak voor onderhoud- of reparatie aan uw auto maakt u hier eenvoudig via onze website.