Woont u in de omgeving van Schoonhoven en bent u op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf? Dan bent u van harte welkom bij MAK Auto. U vindt ons bijzondere bedrijf op nog geen 30 minuten rijden van Schoonhoven. Bij ons kunt u terecht voor zeer jonge occasions met een rijke uitrusting, auto onderhoud voor alle automerken, het leasen van een occasion (of nieuwe auto) en de import van een occasion uit het buitenland. Wij zijn gek van auto’s en dat merkt u aan alles. Van ons persoonlijke advies tot ons unieke aanbod top-occasions, alles moet kloppen. Kom eens langs in onze showroom voor een persoonlijke kennismaking. In 2014 zijn wij bekroond voor ons werk met de titel ‘BOVAG Autobedrijf van het Jaar’.

Occasions Schoonhoven

Bent u op zoek naar de kwaliteit van een nieuwe auto, voor een prijs die aanzienlijk lager ligt? Bekijk dan snel ons aanbod aan occasions in de buurt van Schoonhoven. Wij kopen alleen bijzondere occasions in, met een uitstekende onderhoudshistorie en dito technische staat. Op deze manier kunnen wij u garanderen dat u jarenlang zult genieten van uw nieuwe occasion. Uiteraard kunt u uw huidige auto bij ons inruilen en bestaat de mogelijkheid voor lease of financiering.

Garage Schoonhoven

Bovendien beschikken wij over een eigen autogarage waar onze monteurs u o.a. van dienst kunnen zijn met auto onderhoud, reparatie en schadeherstel. Wij zijn aangesloten bij Bosch Car Service waardoor onze monteurs op het hoogste niveau zijn opgeleid. Doordat wij een merkonafhankelijk autobedrijf zijn, kunt u met elk automerk bij ons terecht. Een afspraak voor uw auto maakt u eenvoudig via onze website, via de contactmodule aan de zijkant van deze pagina.