Vorig jaar was de allereerste MAK Rally een groot succes en daarom is het zaterdag 1 juni a.s. tijd voor de MAK Rally Second Edition! Net zoals vorig jaar zullen we met onze vaste klanten -eveneens échte autoliefhebbers- een parcours afleggen door prachtige landschappen.

Hoe kunt u meedoen aan de Rally?

Om mee te doen aan de rally heeft u natuurlijk een auto nodig. Dus heeft u een cabrio, sportwagen, youngtimer of klassieker? Het maakt niet uit, wij zien graag een grote diversiteit aan auto’s aan de start verschijnen.

Iemand meenemen als bijrijder is natuurlijk wel zo leuk én handig. Want naast een coureur is ook een navigator belangrijk. Gedurende het parcours komt u namelijk diverse opdrachten tegen waar een goede samenwerking voor nodig is. Samen beleeft u een gezellige competitiedag met veel rijplezier!

Benieuwd naar een impressie van de MAK Rally First Edition van vorig jaar? Bekijk dan hier de aftermovie!

Hoe ziet de dag er ongeveer uit?

We beginnen de dag met een bakje koffie. Na een korte presentatie over het parcours en de opdrachten, gaat de Rally dan echt van start! Het eerste deel van het parcours sluiten we af met een geheel verzorgde lunch op een mooie locatie. Na de lunch vervolgen we het parcours om de dag uiteindelijk af te sluiten met een hapje, een drankje én natuurlijk de prijsuitreiking.

Wilt u deelnemen aan de MAK Rally 2019?

Bent u net zo enthousiast over de Rally als wij dat zijn? Aarzel dan niet in meldt u aan! U kunt zich inschrijven tot maandag 22 april a.s. en er geldt een maximum van 60 auto’s. De inschrijfkosten per auto bedragen € 195,- inclusief BTW. Na uw aanmelding krijgt u van ons een bevestiging met uw definitieve inschrijving.