Een occasion van BMW staat bekend om zijn zakelijke uitstraling en uitstekende rijprestatie. Het zijn dan ook voornamelijk zakelijke rijders die een BMW kopen. De range van BMW-modellen is erg breed. Dit loopt van de compacte BMW 1-serie tot de uiterst luxe en ruime BMW 7-serie. Bij MAK Auto & Techniek zorgen wij ervoor om op ieder moment een gevarieerd aanbod aan BMW occasions in onze showroom te hebben. Door onze premium inkoopkanalen verkeren onze BMW occasions bijna altijd in nieuwstaat.

BMW occasion kopen bij MAK Auto & Techniek

Wij helpen u graag in uw zoektocht naar de perfecte BMW occasion. Laat aan ons weten waar uw nieuwe occasion allemaal aan moet voldoen en dan kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Kom gerust eens langs in onze showroom in Groot-Ammers, hier kunt u de occasions bekijken en is het mogelijk om een proefrit te maken. Bij MAK Auto & Techniek is het ook mogelijk een BMW occasion te leasen. Dit gebeurt op basis van financial lease en is voornamelijk een gunstige optie voor ondernemers.

Wij kunnen uw BMW occasion importeren

De markt voor BMW occasions is in het buitenland groter dan in Nederland. Hierdoor is het vaak gemakkelijker om in het buitenland de perfecte BMW occasion te vinden. Bij MAK Auto & Techniek kunnen wij de import van uw nieuwe auto van zoektocht tot aflevering volledig voor u uit handen nemen. Wij zorgen ervoor dat de import zo voordelig mogelijk uitvalt. Meer informatie over hoe wij te werk gaan tijdens het importeren van een occasion is te vinden op onze website.

Onderhoud voor uw BMW occasion bij MAK Auto & Techniek

Bij MAK Auto & Techniek beschikken wij over een hightech garage waar al het BMW onderhoud voor u uitgevoerd kan worden. Doordat MAK Auto & Techniek is aangesloten bij Bosch Car Service, zijn al onze monteurs opgeleid op het hoogste niveau en zijn zij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van autotechniek. Wij kunnen u garanderen dat de kwaliteit van ons BMW onderhoud net zo goed is als bij de merkdealer. Hebt uw auto een reparatie, APK of beurt nodig? Wij staan voor u klaar. Via onze website kunt u eenvoudig een werkplaatsafspraak maken.