BMW occasions staan bekend om hun uitstekende rijprestaties en zakelijke uitstraling. Mede hierom zijn het vaak zakelijke rijders die een BMW kopen. De range met BMW-modellen loopt van de compacte BMW 1-serie tot de ruime en uiterst luxe BMW 7-serie. Topmodellen van BMW zijn de modellen uit de zogenaamde M-serie. Bij MAK Auto & Techniek vindt u op ieder moment een gevarieerd aanbod aan BMW occasions. Door onze premium inkoopkanalen ziet u bij ons vaak BMW occasions die in nieuwstaat verkeren.

Een BMW occasion van MAK Auto & Techniek

MAK Auto & Techniek gaat graag samen met u op zoek naar de perfecte BMW occasion. Wij horen graag van u wat u van uw nieuwe occasion verwacht, op deze manier kunnen wij u optimaal van dienst zijn. In onze showroom in Groot-Ammers kunt u al onze occasions zelf ervaren. Uiteraard is het daarbij mogelijk om een proefrit te maken. Een BMW leasen kan bij MAK Auto & Techniek op basis van financial lease. Deze vorm van auto lease is met name voordelig voor ondernemers.

Laat ons uw BMW occasion importeren

Doordat de markt voor BMW occasions in het buitenland groter is, is het vaak gemakkelijker om hier een BMW occasion te vinden die voldoet aan uw wensen en eisen. Dankzij onze ruime ervaring met de import van BMW occasions, kunnen wij de import van uw droomauto van zoektocht tot aflevering compleet voor u verzorgen. Wij zorgen er daarnaast voor dat het importeren van een BMW voor u zo voordelig mogelijk uit zal vallen. Op onze website kunt u precies lezen hoe het importeren van een occasion precies in zijn werk gaat.

Betrouwbaar onderhoud voor uw BMW occasion

Ons autobedrijf is ontstaan vanuit de techniek, dit betekent dat wij beschikken over een hightech garage, waarin wij al het BMW onderhoud voor u uit kunnen voeren. MAK Auto & Techniek is aangesloten bij Bosch Car Service, de grootste garageformule voor onafhankelijke autobedrijven. Mede hierdoor, zijn onze monteurs opgeleid op het hoogste niveau en op de hoogte van nieuwste ontwikkelingen op het gebied van autotechniek. Wij kunnen u daarom garanderen dat de kwaliteit van het BMW onderhoud bij ons niet onderdoet voor de officiële merkdealer. APK, beurt, storing of reparatie, wij zijn u graag van dienst. Via onze website maakt u op eenvoudige wijze een afspraak.